Skip to content

Digital experts
and business
elevators

Van basisstrategie tot uiteindelijke oplevering, bij 5th floor zetten we ons allemaal in om u intelligent te ondersteunen in alle fasen van uw digitale projecten.

Dit is wat we doen aan 5th floor.

Een kwestie van fierheid

Bij ons bent u niet alleen een koning, u bent een partner.

Alle 5th floor medewerkers zetten al hun knowhow in om uw strategische visie uit te bouwen en te vertalen naar succesvolle technologische oplossingen die klaar zijn voor de toekomst.

Volgens ons is dit nog meer waard dan een koninkrijk en wij zouden trots zijn om met u resultaten te delen die aan uw verwachtingen voldoen.

Ons aanbod

Bij 5th floor wordt elke geïnvesteerde euro omgezet in operationele software. Ervaring met complexe sectoren, technologische expertise en een sterk strategische mindset zijn onze ingrediënten voor een efficiënt en effectief ontwikkelingsproces.

Concreet leveren we u een snelle productie van modulaire oplossingen die kunnen evolueren volgens klantenfeedback en bovendien een minimum aan onderhoud vereisen.

Wij geven toe dat wij een passie hebben voor complexe projecten waarbij wij, samen met u, streven naar de best mogelijke waardecreatie.

5th floor... Succesvolle start

De vijf oprichters brachten in 2017 hun passie en ervaring samen. Met elk zijn eigen expertise maar met een gedeelde visie; zo werd 5th floor gelanceerd.

Met dit team wilden we de doeltreffendheid van agile-methoden, de veelzijdigheid van DevOps en de flexibiliteit van microservices aantonen aan onze klanten en met hen delen. 

Al snel vonden we gelijkgezinden die kozen om mee te stappen in het avontuur van 5th floor. Onze geweldige medewerkers laten ons vandaag dan ook toe om grotere projecten probleemloos aan te vatten.