Skip to content

Onze oplossingen

5F_Asset 3

Strategie

Om de productie van directe operationele kwaliteitsmodules te versnellen, zullen wij u bijstaan bij het bepalen van uw behoeften en de manier waarop deze moeten worden verrijkt. Daarom is onze ervaring in complexe projecten een echte troef.

Sinds meer dan 10 jaar werken wij samen met de grote spelers, vooral in de openbare sector, om de meest ambitieuze uitdagingen tot een goed einde te brengen.

Wij respecteren uw aanwijzingen en uw budget.

Methodologie

Wij verkiezen Agility boven watervalmethodes.

In plaats van maandenlang een faraonisch project uit te denken, gaan we liever praktisch aan de slag. Niet overhaast, maar op een intelligente manier.

Door het project op te knippen in modules die snel en autonoom kunnen worden geïmplementeerd. Deze zullen andere perfect compatibele modules aanvullen terwijl ze de achterstand inlopen. Want vooruitgaan is een stapsgewijs proces dat ook garant staat voor een vereenvoudigd onderhoud en een vlottere overdracht van kennis naar uw teams.

Wij demonstreren u graag de kracht en de flexibiliteit van Agility voor uw project.

Technologies

Om efficiënt vooruit te gaan, beheersen wij de technieken van ontwikkeling en architectuur.

Wij gebruiken het principe van onafhankelijke “containers” die het mogelijk maken om ons in de eerste plaats op bepaalde functionaliteiten te concentreren en tegelijkertijd een perfecte compatibiliteit van toekomstige modules met elkaar te garanderen, waardoor ontwikkelaars hun productiviteit en kwaliteit kunnen verhogen.

En wij durven te stellen dat de “Cloud” voor ons geen geheimen meer heeft.

Data

Gegevensverwerking is van essentieel belang in onze gedigitaliseerde wereld. Daarom ontwikkelen en implementeren wij ook alle componenten die nodig zijn voor het verzamelen, beveiligen en analyseren van gegevens.