Skip to content

Oplossingen

5F_Asset 3

Strategie

U wil snel impactvolle oplossingen in productie. Om dit te bereiken ondersteunen we u bij het verfijnen van doelstellingen en gebruikersbehoeften. Onze ervaring met complexe projecten is hierbij een echt pluspunt voor u!

Al meer dan 10 jaar werken we samen met de grote spelers uit de publieke sector om samen met hen de meest ambitieuze uitdagingen aan te gaan.

We respecteren uw lastenboek en uw budget.

Methodologie

We geven de voorkeur aan agile-methoden boven klassieke “watervalmethoden”. In plaats van maanden na te denken over een project, gaan we namelijk liever over tot handelen. Niet overhaast, maar op een intelligente manier.

Vooruitgang wordt stap voor stap geboekt en gemeten. Bijsturen volgens ervaring en feedback vanuit het terrein is de kern van onze aanpak.

Projecten worden opgesplitst in onafhankelijke modules die snel geïmplementeerd kunnen worden en compatibel zijn met elkaar. Dit garandeert een vereenvoudigd onderhoud en een gemakkelijkere overdracht van kennis naar uw teams.

We geven u graag een demonstratie van de kracht en flexibiliteit van agile-methoden voor uw project.

Technologieën

Om een agile aanpak te ondersteunen, kiezen we voor vooruitstrevende technieken in ons ontwikkelingsproces en onze architectuur. Functionele modules worden verpakt in “containers” die op een gestandaardiseerde en geautomatiseerde manier uitgerold kunnen worden, in publieke of private cloud. Een duidelijk proces en een duidelijke standaard voor compatibiliteit tussen bestaande en toekomstige modules, zorgen ervoor dat onze ontwikkelaars winnen aan productiviteit en kwaliteit.

Data

Gegevensverwerking is essentieel in onze digitale wereld. We voorzien alle componenten die nodig zijn voor het inzamelen, beveiligen en analyseren van uw data.